Vincent van Schaik

Vincent van Schaïk heeft langdurige bestuurlijke ervaring in het bedrijfsleven (Shell), met specialismes in innovatie, (ICT-)technologie en risicobeheersing. Momenteel is hij werkzaam bij het Nivel (Nederlands Instituut voor Onderzoek van de Gezondheidszorg) in Utrecht als IT Manager.

Wenda Sondorp

Wenda Sondorp werkt als a.i. directeur/manager in diverse organisaties. Vanuit een breed scala aan managementposities heeft zij ervaring in bestuur en bedrijfsvoering van start-up tot grootschalige corporate organisaties. De laatste jaren is zij werkzaam in de sectoren Onderwijs en Jeugdzorg.

Wieke Eefting

Wieke Eefting werkt als beleidsdirecteur bij de Universiteit Utrecht. Zij heeft in verschillende functies binnen en buiten de universiteit veel ervaring opgedaan in het onderwijsdomein, zowel op het gebied van organisatie, management, onderwijskwaliteit en sociale veiligheid.

Pieter Cornelissen

Pieter Cornelissen heeft lange tijd ervaring als bestuurder en directeur in het onderwijs, bij o.a. Hogeschool Utrecht en Floreer, een stichting voor primair onderwijs en kinderopvang in de Haarlemmermeer. Op dit moment is hij werkzaam als interim bestuurder, adviseur en toezichthouder in verschillende onderwijsorganisaties.

Jim Bijlstra

Jim Bijlstra is (interim-)bestuurder en toezichthouder in het onderwijs. Hij heeft in diverse onderwijssectoren gewerkt, maar is de laatste jaren vooral betrokken bij de realisatie van passend & inclusiever po en vo. Naast zijn rol binnen de HIJN Scholengroep is Jim voorzitter van de Raad van Toezicht van Nimeto, een mbo-vakschool in Utrecht.