Eerste HIJN scholengroep volleybaltoernooi

Op donderdagavond 13 april vond de eerste editie van het HIJN scholengroep volleybaltoernooi voor personeel plaats.

Maar liefst 10 teams vanuit de vier scholen uit Houten, IJsselstein, en Nieuwegein en team Smashing P&O streden in twee poules om de eer. En om de wisselbokaal, die in het Technasium van Cals Nieuwegein ontworpen en vervaardigd is (zie foto).

Na het openingswoord van bestuurder Jeroen Kwaaitaal stond er een heerlijk Italiaans buffet klaar.

Na het eten lieten alle deelnemers zich van hun sportieve kant zien. Het speelschema en de uitslagen waren live te volgen via https://www.tournify.nl/live/hijn/standings. Na de poulefase werd er nog om elke plek gestreden in kruisfinales. De finale om plek 1 en 2 ging tussen teams van Houtens en Cals Nieuwegein. Na 12 minuten klonk het eindsignaal en stond het 23-23. Het beslissende punt werd afgespeeld en de bal viel net in achterin het veld van Cals Nieuwegein. Houtens I nam de wisselbokaal dus mee naar huis en is volgend jaar aan de beurt om de tweede editie van het HIJN volleybaltoernooi te organiseren.

Eindstand

  1. Houtens I
  2. Cals Nieuwegein A
  3. Heemlanden F
  4. Cals IJsselstein D
  5. Cals Nieuwegein B
  6. Cals IJsselstein C
  7. Houtens H
  8. Houtens G
  9. Heemlanden E
  10. Smashing P&O