Nieuw medewerkersportaal voor HIJN en haar scholen

Goed nieuws! Vorige week is op alle vier de HIJN scholen het medewerkersportaal in gebruik genomen. Dit portaal is de digitale start van de werkdag. Hier staan snelkoppelingen naar applicaties, een wegwijzer met informatie en verschillende documenten. Daarnaast worden alle belangrijke mededelingen, nieuws, agenda en verjaardagen er gedeeld. Kortom, Kompas is een platform waarbij al onze collega’s op één centrale online plek worden samengebracht.

Elke school heeft zijn eigen Kompasomgeving en ook voor HIJN is er een portaal ingericht. Voor Houten en College de Heemlanden is dit een volledig nieuw platform. Voor Cals IJsselstein en Cals Nieuwegein is het een upgrade van het Kompas dat er al was.

Door communicatie, samenwerking en efficiëntie te stimuleren, kijken we uit naar de positieve impact die dit op ons werk zal hebben.